Om KJ Autoservice

Høj kvalitet, effektivitet og ALTID et smil på læben…

Kasper Brandt Johansen

Indehaver/ Mekaniker

Det var en drengedrøm for mig at blive selvstændig automekaniker og starte mit eget autoværksted.
Interessen og passionen startede allerede som ganske lille dreng og har igennem årene og min læretid blot udviklet sig mere. Det alsidige arbejde og problemstillinger med forskellige bilmærker samt den tætte kundekontakt har altid tiltalt mig og det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om at blive selvstændig.

Vi holder til på Finlandsvej 8, hvor vi råder over 350 kvm. Disse er indrettet med 5 lifte og det nyeste udstyr, som vi altid holder os helt opdateret på. Endvidere, er vi en del af Hella Service Partner, hvilket vi er meget stolte af.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen hos KJ Autoservice!

Kasper B. Johansen.

KJ Autoservice – Bare Bedre Bilværksted!

Vores Målsætning, – Din Garanti for Kvalitet!

Hos os vægter vi god service meget højt. Vi står altid klar til at modtage din bil med et professionelt og kompetent personale, som altid har et smil på læben.

Som kunde skal du altid have den ekstra service og opmærksomhed, der skal til for at gøre din tilværelse som bilejer nemmere. Oplevelsen med vores autoværksted, kvaliteten ved reparationerne, rådgivningen samt den tætte kundekontakt, er vores daglige prioriteter.

Vi er Bare et Bedre Bilværksted og vil gerne være din betroede lokale partner, som du trygt kan overlade din bil til.

God service

Fair priser

Professionelt og imødekommende personale

Tilfredse kunder

“Super autoværksted! God kundeservice, 100% ærlige. Fair priser.”

Jakob Jensen - Horsens

“Har flere gange fået lavet bil ved KJ autoservice. Professionel, dygtig og imødekommende service. Vi havde et problem med vores bil, som andre mekaniker ikke kunne løse. Kasper fandt hurtig fejlen. Fair priser og dygtige mekaniker – Kan varmt anbefales.”

Laila Anna Pedersen - Horsens